Uitloop werkzaamheden Oosterhoutseweg-Oude Veerseweg

Uitloop werkzaamheden Oosterhoutseweg-Oude Veerseweg

Sinds 24 april is de Oosterhoutseweg – Oude Veerseweg vanwege wegwerkzaamheden afgesloten. Door omstandigheden blijken de werkzaamheden langer te duren dan gepland. Oorspronkelijk zou de weg tot 12 mei zijn afgesloten, maar dit is uitgesteld tot en met woensdag 17 mei. Het gaat hier om het gedeelte tussen de kruising met de Oosterhoutseweg in Raamsdonksveer tot en met de bocht in de Oude Veerseweg in Oosterhout.

Omleidingen
De omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer en fietsers zijn ter plaatse aangegeven. Daarnaast rijdt ook buslijn 326 tussen Oosterhout en Raamsdonksveer tot het einde van de werkzaamheden een aangepaste route (via de Oostpolderweg-Statendamweg-A59).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.