Oosterhout Vandaag van zaterdag 13 mei

Oosterhout Vandaag van zaterdag 13 mei

Veel variëteit in de uitzending van deze week. We gaan onder andere praten met Esther van Barschot, Esther heeft het initiatief genomen saunadagen te organiseren voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Een gesprek over het waarom van dit initiatief en meer.
Ook komt Charlotte Louwers, directeur van Theater de Bussel langs om te vertellen over het nieuwe theaterseizoen. Benieuwd naar welke pareltjes dit seizoen het Oosterhoutse theater aandoen? Luister dan naar Oosterhout Vandaag op Zaterdag.
Dan is er ruim tijd ingeruimd voor de mensen achter het eet- en muziekfeestje ‘Food and Roots’.
En wat daarna komt houden we nog even verrassing. De uitzending begint om 15.00 uur en wordt live uitgezonden vanuit de ORTS radiostudio aan de Bredase weg in Oosterhout. Muzikaal zal het live radiomagazine opgeleukt worden door lekkere Nederlandse Songfestival inzendingen en veel meer lekkere muziek.
Peter de Hoogh is de presentator van dienst. Peter wordt technisch bijgestaan door Wim WilthagenGeef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.