Openluchttheater Oosterhout speelt “Motel”

Openluchttheater Oosterhout speelt “Motel”
Wie krijg hoteleigenaar August te logeren?

De mensen van het openluchttheater zijn al weer sinds januari bezig met de voorbereidingen van de voorstellingen van juni. Gekozen is om weer een stuk te spelen dat geschreven is door regisseur Jorg van de Kieboom. Hij heeft voor deze gelegenheid het stuk “Motel” bedacht. Een tragikomedie die op 9, 10, 16, 17, 23 en 24 juni zal worden opgevoerd.
August heeft een motel, verscholen in een bosrijke omgeving. Hij heeft personeel en één permanente gast: Walter. August is erg trots op zijn motel al heeft hij buiten Walter maar weinig andere gasten. Dit tot verbazing van August zelf. Totdat het motel zich langzaam vult. Maar elke gast brengt ook een verhaal met zich mee.
Gebruik makend van de bijzondere setting van het rustieke openluchttheater aan het Paterserf in Oosterhout-Zuid belooft deze voorstelling een ware belevenis voor de toeschouwers te worden.
U bent van harte welkom op onze voorstellingen op 9, 10, 16, 17, 23 en 24 juni om 21.00 uur in het Openluchttheater aan het Paterserf (achter het Oelbertgymnasium). Kaarten zijn voor € 13,– te koop aan de kassa, bij de VVV in De Bussel. Kaarten zijn verder te koop bij de ingang van het openluchttheater, maar ze kunnen ook gereserveerd worden op www.openluchttheateroosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.