Vrouw 67 jaar wordt op klaarlichte dag van telefoon beroofd Op vrijdag 19 mei w…

[ad_1]
Vrouw 67 jaar wordt op klaarlichte dag van telefoon beroofd

Op vrijdag 19 mei werd een 67 jarige vrouw van haar mobiele telefoon beroofd. Dat gebeurde op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Patrijslaan in Oosterhout.

De vrouw liep rond 17.00 uur met haar boodschappenwagen vanuit de supermarkt richting haar auto. In haar hand had zij haar mobiele telefoon, een zwarte Huawei Y6. Op dat moment merkt ze dat ze van achteren voorbij gereden door een scooter. De bestuurder graait in een snelle beweging de telefoon uit haar handen en gaat er vandoor richting Statendamweg om vervolgens linksaf de Strijenstraat op te gaan. Het slachtoffer zag dat het om een zwarte scooter ging met rode stickers er op. De dader droeg een kort, donker jack en een zwarte helm.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.