Freddie Kruijs stopt als trainer bij VV SCO Na drie succesvolle seizoenen stop…

[ad_1]
Freddie Kruijs stopt als trainer bij VV SCO

Na drie succesvolle seizoenen stopt Freddie Kruijs als hoofdtrainer van VV SCO. Door verlegging van zijn werkzaamheden naar het Oosten van Nederland is het hoofdtrainerschap voor volgend seizoen niet langer te combineren.

Freddie Kruijs staat vanaf het seizoen 2014/2015 voor de groep. Hij bereikte in dat jaar een prima tweede plaats in de competitie met 55 punten. In de nacompetitie werd promotie naar de tweede klasse net misgelopen. Vorig seizoen was met een achtste plaats flets, maar dit seizoen werd er weer ouderwets gepiekt en werd wederom de nacompetitie bereikt met ook weer 55 punten. Dat was dit seizoen goed voor de derde plaats.

Met ingang van het nieuwe seizoen zet Freddie zijn trainerscarrière voort bij OBW uit Zevenaar, een club waar hij als kind nog heeft gevoetbald. SCO kan nog niet zeggen wie er volgend jaar voor de groep staat. Daar zal na afloop van de nacompetitie waarschijnlijk meer duidelijkheid over komen. SCO dankt Freddie voor zijn betrokkenheid en inzet de afgelopen jaren en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe vereniging.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.