Denk mee over spelen op de Warande! Recreatieoord De Warande heeft JONG gevraa…

[ad_1]
Denk mee over spelen op de Warande!

Recreatieoord De Warande heeft JONG gevraagd op zoek te gaan naar een nieuw speelelement voor in het park. De skelterbaan en trampolines waren toe aan onderhoud én vroegen veel toezicht. Daarom vervangen we deze door iets anders. Maar door wat dan? Vanaf 31 mei kan je jouw idee op een kaart schrijven! (verkrijgbaar bij de receptie). Vanaf 31 mei zijn er ook extra activiteiten waaraan je gratis mee kan doen met je toegangskaartje of abonnement! Zie http://bit.ly/2rQoLC2
Vooraf aanmelden is niet nodig, wel is het fijn dat je aan de receptie doorgeeft dat je mee wilt doen als je er bent.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.