Mannen aangehouden na bedreiging met mogelijk vuurwapen Agenten hielden dinsdag…

[ad_1]
Mannen aangehouden na bedreiging met mogelijk vuurwapen

Agenten hielden dinsdagavond 23 mei op de Burgemeester Elkhuizenlaan drie mannen aan. Zij ruzieden eerder op de avond en zouden mogelijk in het bezit zijn van een vuurwapen.

De politie kreeg rond 19.00 uur een melding van een conflict tussen meerdere personen op de Effentweg. Hierbij werden mogelijk vuurwapens gezien. De mannen reden vervolgens weg in twee auto’s. Direct werd met meerdere agenten in de omgeving naar de voertuigen gezocht. Op de Burgemeester Elkhuizenlaan werd rond 19.10 uur een van de auto’s aangetroffen. Omdat de inzittenden mogelijk een vuurwapen bij zich hadden, zijn ze met een zogenaamde BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten) aangehouden. Het tweede voertuig werd rond 19.30 uur in dezelfde straat aangetroffen, waarop ook deze inzittende met dezelfde techniek uit de auto werd gepraat.

Hoe agenten een BTGV uitvoeren wordt duidelijk in dit item waarin een vuurwapengevaarlijke verdachte wordt aangehouden.

Vuurwapen
De verdachten, twee mannen uit Oosterhout (20 en 23 jaar) en een man uit Breda (24 jaar) werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Er is nog geen vuurwapen aangetroffen. Het onderzoek loopt.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.