Grote partij hennep in bestelauto Tijdens de politiecontrole van een bestelauto…

[ad_1]
Grote partij hennep in bestelauto

Tijdens de politiecontrole van een bestelauto op de A-59 ter hoogte van Oosterhout zijn afgelopen nacht omstreeks 04.45 uur tien grote tassen met vers geknipte hennepplanten aangetroffen. Het gaat om circa 100 kilo. De bestuurder, een 25-jarige Bulgaar, werd aangehouden.

Politieauto met zwaailicht in de nacht
Agenten zagen afgelopen nacht omstreeks 04.40 uur meerdere voertuigen achter elkaar door het centrum van Rijsbergen rijden. Ze zagen auto’s met een Belgisch, een Bulgaars, een Nederlands en Pools kenteken. Bij navraag van de kentekens bleek dat een van de voertuigen eerder gesignaleerd was bij een inbraak elders in het land. Hierop werd besloten alle voertuigen te controleren. Dit gebeurde op de A-16 en de A-59. In de Bulgaarse bestelbus werden tien zware big shoppers vol met vers geknipte hennepplanten aangetroffen. Hierop werd de bestuurder aangehouden. In de andere auto’s werden geen strafbare feiten geconstateerd.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.