Oosterhoutse Fietsvierdaagse van 8-11 juni

Oosterhoutse Fietsvierdaagse van 8-11 juni

Van donderdag 8 tot en met zondag 11 juni organiseert de Stichting Oosterhoutse Fietsdagen weer de populaire Fietsvierdaagse van Oosterhout.
Ook dit jaar zijn er door onze vrijwilligers voor alle dagen weer mooie routes uitgezet in het buitengebied van Oosterhout. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden: 25 kilometer, 40 kilometer en 60 kilometer per dag, en alle windrichtingen worden aangedaan. De regio staat garant voor veel variatie: bossen, heide, polders, dijken, dorpjes en vooral veel gezelligheid.
Alle dagen is er een interessante en gezellige themalocatie te bezoeken onderweg. En natuurlijk is er ruimte voor een terrasje onderweg, bij onder andere de stempelposten. Het is ook mogelijk om 1, 2 of 3 dagen mee te fietsen. Steppers en wandelaars zijn ook welkom.
Inschrijven kan alle dagen van 9.00 tot 13.00 uur op Sportpark Slotbossetoren aan de Kasteeldreef. De deelnemers kunnen hierna direct starten en men fietst lekker in eigen tempo. Deelname kost € 3,50 per dag of € 10,00 voor vier dagen. Hiervoor ontvangen de deelnemers een routekaart, iets lekkers voor onderweg, toegang tot de themalocatie en maken ze kans op de hoofdprijs: een nieuwe fiets. Een deel van het inschrijfgeld gaat bovendien naar een goed doel t.w. het MEK in Oosterhout. Tenslotte kan men stempels verzamelen voor de jaarprijs: een weekend weg in een Fletcher Hotel naar keuze.
Voor meer informatie, kijk op www.oosterhoutsefietsdagen .nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.