Oosterhoutse goochelaar Marc Woods valt in de prijzen

Oosterhoutse goochelaar Marc Woods valt in de prijzen

Afgelopen weekend was Hoofddorp (Noord-Holland) het toneel voor het Dutch Festival of Magic. Tijdens dit festival komen goochelaars en illusionisten vanuit binnen- en buitenland bij elkaar om hun passie voor de goochelkunst te delen. Maar ook worden de Nederlandse kampioenschappen gehouden.

De Oosterhoutse goochelaar Marc Woods deed een gooi naar de prijzen en werd uiteindelijk winnaar van de tweede prijs in de categorie “Parlour-magic”. Dat is goochelen voor een iets grotere groep (circa 50 personen) waarbij vingervlugheid en de presentatie een belangrijk onderdeel van de act vormen.

Marc vertoonde zijn routine waarin, naast een charmante vrijwilliger ook, een Rubik’s kubus de hoofdrol speelde. Op magische wijze werd deze kubus meerdere keren razendsnel opgelost, nadat deze door elkaar was gemixt door de vrijwilliger. Als finale werd de kubus verkleind tot een mini-kubus om tenslotte in snippers uiteen te vallen.

De jury was het unaniem eens dat Marc met zijn act een plek verdiende op het podium waarbij de eerste plaats werd vergeven aan het duo Ronald en Peter wat onlangs nog floreerde in de halve-finales van Holland’s Got Talent.

“Geen slechte concurrentie dus” aldus Woods!

Op de vraag waar mensen het live kunnen zien antwoordt Marc:
“Op 24-september speel ik mijn tweede theatershow in “Theater de Schelleboom” in Oosterhout, er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen via de site van de Schelleboom.”


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.