Hardloper uit Oosterhout gebeten door pitbull Dinsdagavond is op een zijweg van…

[ad_1]
Hardloper uit Oosterhout gebeten door pitbull

Dinsdagavond is op een zijweg van de Centraleweg een trimmer door een hond verwond.

Een 50-jarige inwoner uit Oosterhout was rond 21.10 uur aan het hardlopen. Hij werd plotseling door een hond aangevallen en liep vooral verwondingen aan diens armen op. Hierop is het slachtoffer naar een nabijgelegen tankstation gelopen en heeft de hulpdiensten gebeld. De man is door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en voor verdere medische verzorging naar het ziekenhuis in Breda gebracht. Hij heeft nog geen officiële aangifte gedaan. Agenten hebben tevergeefs in de omgeving naar de hond en diens begeleider gezocht.

Boos
Later op de avond meldde zich een 53-jarige man uit Geertruidenberg bij de politie en vertelde dat hij de eigenaar en begeleider van de pitbull was. De man zei dat hij het slachtoffer had willen helpen, maar dat deze boos was weggelopen. Toen hij zijn honden in de auto had gezet, om groter leed te voorkomen, is hij naar de plaats van het incident teruggegaan, maar had het slachtoffer niet meer aangetroffen. Nadien heeft hij zich bij de politie gemeld, die alvast een verklaring heeft opgenomen.

Politieonderzoek
De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.