Knip Wilhelminakanaal-Zuid tijdelijk verwijderd Vanwege afsluiting Europaweg …

[ad_1]
Knip Wilhelminakanaal-Zuid tijdelijk verwijderd

Vanwege afsluiting Europaweg

Vanwege de bouw van de nieuwe bouwmarkt Praxis en het aanpassen van het kruispunt Meerstoel-Europaweg is sinds maandag 29 mei 2017 de Europaweg tussen de Eikdijk en de aansluiting op de Meerstoel in beide richtingen afgesloten. Deze afsluiting, die 4 tot 5 weken duurt, veroorzaakt door omrijdende personen- en vrachtauto’s verkeersdrukte in de nabije (woon)omgeving, o.a. in de Vondellaan.

Om hier deze verkeersdrukte te verminderen, heeft het college besloten om tijdens de duur van bovengenoemde werkzaamheden tijdelijk de knip aan het Wilhelminakanaal-Zuid te verwijderen. Dat gebeurt vandaag, donderdag 1 juni. Verkeer kan vanaf 2 juni gebruik maken van deze route.

Na afronding van de werkzaamheden aan de Europaweg (begin juli) zal de knip weer worden teruggebracht.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.