Man aangehouden na aanrijding in Oosterhout Een 25-jarige man uit Oosterhout is…

[ad_1]
Man aangehouden na aanrijding in Oosterhout

Een 25-jarige man uit Oosterhout is maandagmiddag 5 juni aangehouden nadat hij drie voetgangers heeft aangereden. Twee mannen raakten hierbij gewond. De bestuurder was na het ongeval doorgereden maar meldde zich korte tijd later op een politiebureau.

Politieagent met portofoon
Agenten kregen rond 15.30 uur een melding dat drie mannen waren aangereden op de Anjelierstraat. Twee mannen (2- en 23 jaar) uit Oosterhout bleken hierbij letsel opgelopen te hebben en zijn naar een ziekenhuis overgebracht. De bestuurder reed na de aanrijding door maar meldde zich op een politiebureau. Hij is aangehouden voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.