Politie onderzoekt doorrijden na aanrijding met gewonden

Politie onderzoekt doorrijden na aanrijding met gewonden

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van een aanrijding die maandagmiddag 5 juni 2017 plaatsvond in de Anjelierstraat. Daarbij raakten twee mannen gewond. De bestuurder van de betrokken personenauto, een 25-jarige Oosterhouter, reed na de aanrijding weg, maar meldde zich later die middag op het politiebureau.

Bij de politie kwam op Pinkstermaandag rond 15.30 uur een melding binnen van een aanrijding in de Anjelierstraat waarbij een voetganger of voetgangers gewond zouden zijn geraakt en waarbij een zwarte auto zou zijn weggereden. Ter plekke troffen agenten drie mannen aan. Twee van hen, een 20-jarige inwoner van Oosterhout en een 23-jarige inwoner van Helmond, waren gewond geraakt en zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De derde betrokkene, een 24-jarige inwoner van Helmond, bleef ongedeerd.

De automobilist die bij de aanrijding betrokken was, was niet meer aanwezig. Hij meldde zich ongeveer drie kwartier later alsnog op het politiebureau en is aangehouden. Het gaat om een 25-jarige Oosterhouter.

Zuiderhout
De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de aanrijding en onderzoekt of er voorafgaand aan de aanrijding een incident is geweest tussen de mannen. De politie komt graag in contact met mensen die maandag in de loop van de middag een bezoek hebben gebracht aan een van de supermarkten in winkelcentrum Zuiderhout en gezien hebben dat zich daar een incident heeft voorgedaan waarbij diverse mensen betrokken waren. Ook komt de politie graag in contact met getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren.

Alle getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.