Voorlopig ontwerp reconstructie Leijsenhoek

Voorlopig ontwerp reconstructie Leijsenhoek

header-advert

In de Leijsenhoek (tussen de Waterloostraat en Mathildastraat) moet een gasleiding worden vervangen. Het college maakt van de gelegenheid gebruik om ook de toegankelijkheid van de straat voor voetgangers te verbeteren. In samenspraak met een afvaardiging van de plaatselijke horeca, winkeliers, bewoners en het Gehandicaptenplatform is een voorlopig ontwerp van het gebied gemaakt.

Het aantal parkeerplaatsen wordt verminderd om ruimte te maken voor een toegankelijke en groene straat. Op de resterende parkeerplaatsen kan maximaal één uur geparkeerd worden en kunnen vergunninghouders parkeren buiten de venstertijden voor betaald parkeren. In juni vindt voor belanghebbenden een inloopavond plaats over het voorlopig ontwerp.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*