Zwarte piet kunnen we toch niet in zijn hemd laten staan?

Zwarte piet kunnen we toch niet in zijn hemd laten staan?

De circusschool van Oosterhout is hard op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te doen met een kostuum project.
Voor de 5de keer alweer organiseert de circusschool van Oosterhout het pietenhuis.
Ook dit jaar zijn wij zeer vereerd Sinterklaas en zijn pieten te mogen ontvangen in het pietenhuis van Oosterhout. Zij gaan zelfs een ware theatervoorstelling verzorgen voor de Oosterhoutse kinderen! Maar ze kunnen dat natuurlijk niet in hun oude kloffie doen.

Wij zijn op zoek naar een groepje mensen die het leuk vinden om samen een aantal nieuwe kostuums te maken. Hiervoor hebben we een leuk project opgezet in samenwerking met Godefroy Naaimachines en Gemeente Oosterhout.
Vanaf maandag 3 juli komen we elke maandag, bij elkaar van 13.30-16.00 uur. Onder leiding van coupeuse Tineke komen we 5 maandagen bij elkaar. Enige naai ervaring is wel gewenst maar de fijne kneepjes van het pietenkostuum zal Tineke uitleggen.
De naaimachines en de lockmachines worden gesponsord door Godefroy naamachines, dus geen gesjouw met je eigen naaimachine. De bijeenkomsten zijn in Circuswerkplaats Circomotion, het circusgebouw van Circusschool Oosterhout aan de Keiweg 119 in Oosterhout.

Lijkt u het leuk om elke maandag met ons mee te komen doen? Geef u dan op door ons een mail te sturen naar: info@circuskunst.nl.
Bellen kan natuurlijk ook met Nathalie: 06-42018202
Heel veel dank namens alle pieten uit het pietenhuis Oosterhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.