Oosterhout Vandaag over de binnenstad Op 27 juni zal de Gemeenteraad zich buig…

[ad_1]

Oosterhout Vandaag over de binnenstad

Op 27 juni zal de Gemeenteraad zich buigen over het dossier ‘binnenstadvisie’. In aanloop van dit dossier zal Oosterhout Vandaag op zaterdag 24 juni geheel in het teken staan van de binnenstad. Rechtstreeks uitgezonden vanaf het HEMA-plein in Arendshof worden diverse stellingen besproken. De uitzending van Oosterhout Vandaag is te beluisteren tussen 15:00 en 17:00 uur. Leuker is het nog, als u komt kijken en meepraten! Er zal een interruptiemicrofoon beschikbaar zijn.

De binnenstadvisie gaat op de schop. Veel plannen om de Oosterhoutse binnenstad aantrekkelijker te maken, maar wat gaat er nou echt gebeuren?! Beseft iedereen zich wel wat dit betekent voor Arendshof en hoe zien deze plannen er nou uit? Deze en meer vragen proberen we te beantwoorden en te bediscussiëren in de uitzending van Oosterhout Vandaag. Een afvaardiging van het college B&W zal aanschuiven. Daarnaast wordt gesproken met de binnenstadmanager en er wordt gesproken met winkeliers. Op 27 juni wordt door de gemeenteraad dit dossier besproken. Oosterhout Vandaag wil graag inzicht geven in de feiten rondom dit dossier.

In de aanloop van dit programma kunt u op ORTS TV en de Facebookpagina van Oosterhout Vandaag al een aantal stellingen verwachten waarmee wij peilen hoe Oosterhout in deze materie staat. We gingen de straat op en vroegen u wat u nu van de binnenstad vindt. Ook zal de ORTS de informatieavond op 20 juni live op TV uitzenden. Dit alles ter voorbereiding op de uitzending van 24 juni en het definitieve debat op 27 juni tijdens de raadsvergadering, die u ook kunt volgen via radio & tv.

De uitzending van Oosterhout Vandaag op zaterdag 24 juni is gratis toegankelijk en te bekijken op het HEMA-plein in Arendshof. U kunt een kopje koffie drinken bij het Arendsnest en tevens mee praten tijdens dit programma. We hopen u te mogen ontmoeten op de 24e. De uitzending is live van 15:00 uur tot 17:00 uur.

U kunt de ORTS beluisteren via 106.2 FM (ether) of 92.9 FM (kabel) maar ook via www.orts.nl.[fb_vid id=”1407546102645030″]
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.