Open trainingen Walking Football voor zestigplussers in Oosterhout met de NAC Ol…

[ad_1]
Open trainingen Walking Football voor zestigplussers in Oosterhout met de NAC Oldstars

Waar de meeste voetbalactiviteiten al stil liggen in verband met de zomerstop, gaan de NAC Oldstars nog even door. Elke woensdagochtend spelen zij bij TSC Walking Football: een voetbalvariant die speciaal voor zestigplussers is ontwikkeld. Geïnteresseerden die het een keer uit willen proberen, kunnen op 21 en 28 juni gratis meedoen.
Vanaf september start weer een nieuw seizoen NAC OldStars. Het project wordt georganiseerd in samenwerking met Teamplay@NAC, de maatschappelijke tak van NAC Breda, en bestaat niet alleen uit Walking Football-trainingen. Er worden ook met regelmaat sociale activiteiten georganiseerd, zoals een gezamenlijke lunch, een biljartmiddag en een wedstrijdbezoek aan NAC Breda. Om anderen te laten beleven hoe het is om een NAC Oldstar te zijn, zijn de trainingen op woensdag 21 en 28 juni opengesteld voor iedereen! Enthousiaste zestigplussers zijn dan welkom bij TSC om ouderwets een balletje te trappen, ongeacht het niveau. Het programma start om 10:30 uur met een kop koffie, van 11:00 tot 12:00 wordt er getraind en ten slotte kan de derde helft natuurlijk niet uitblijven.
Meer informatie over het NAC Oldstars project is te vinden op www.nac.nl/oldstars. Er kan ook contact opgenomen worden met Teamplay@NAC via info.teamplay@nac.nl of 0765214500.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.