Zondag 9 juli jubileumeditie Grote Oosterhoutse Kennisquiz Inschrijven via oost…

[ad_1]
Zondag 9 juli jubileumeditie
Grote Oosterhoutse Kennisquiz

Inschrijven via oosterhoutsekennisquiz@gmail.com

Soms hebben evenementen maar een paar jaar nodig om een traditie te worden. En sommige bereiken nooit die status. Zelf zouden we er geen uitspraak over willen doen, maar feit is wel dat zondag 9 juli alweer de tiende editie van de Grote Oosterhoutse Kennisquiz wordt gehouden. Ooit begonnen als een klein onderonsje voor Oosterhouters die vonden dat ze best het een en ander wisten over hun woonplaats, is de GOK uitgegroeid tot een middelgroot onderonsje voor Oosterhouters die vonden dat ze best het een en ander wisten over hun woonplaats. En in die tien jaar heeft de kennisquiz zich een niet meer weg te denken plaats weten te verwerven op de lokale evenementenkalender.

In al die tien jaar is de locatie steeds hetzelfde gebleven, te weten de feeërieke en schaduwrijke omgeving van Stadstuin De Schelp. De quiz begint om 15.00 uur, sociëteit De Neus tekent als vanouds voor de organisatie en de opzet is in al die jaren onveranderd gebleven: het team dat zestig vragen over Oosterhoutse sport, taal, geografie, geschiedenis, kunst, cultuur en verenigingsleven het best weet te beantwoorden, mag zich aan het eind van de middag tot winnaar laten kronen.

Teams van minimaal drie en maximaal vijf deelnemers kunnen zich inschrijven via het fonkelnieuwe e-mailadres oosterhoutsekennisquiz@gmail.com. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De kennis van de deelnemers aan de Grote Oosterhoutse Kennisquiz wordt in zes ronden getest: vier algemene kennisrondes, één beeldronde en één geluidsronde. Bezoekers die alleen maar een kijkje willen komen nemen, zijn uiteraard ook van harte welkom bij de negende uitgave van dit Oosterhoutse kennisevenement bij uitstek.

En nog even voor de goede orde: het is mooi meegenomen als de deelnemers veel van Oosterhout weten, maar het is absoluut geen vereiste. Ook als je het grote Oosterhoutse geschiedenisboek niet van buiten kent, is de Grote Oosterhoutse Kennisquiz een ervaring op zich.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.