Zaterdag 24 juni Thema uitzending Oosterhout Vandaag over de binnenstad!! O…

[ad_1]
Zaterdag 24 juni Thema uitzending Oosterhout Vandaag over de binnenstad!!

Op 27 juni zal de Gemeenteraad zich buigen over het dossier ‘binnenstadvisie’. In aanloop van dit dossier zal Oosterhout Vandaag op zaterdag 24 juni geheel in het teken staan van de binnenstad. Rechtstreeks uitgezonden vanaf het HEMA-plein in Arendshof worden diverse stellingen besproken. De uitzending van Oosterhout Vandaag is te beluisteren tussen 15:00 en 17:00 uur. Leuker is het nog, als u komt kijken en meepraten! Er zal een interruptiemicrofoon beschikbaar zijn.
Ook u kunt dus uw stem laten horen.

De binnenstadvisie gaat op de schop. Veel plannen om de Oosterhoutse binnenstad aantrekkelijker te maken, maar wat gaat er nou echt gebeuren?! Beseft iedereen zich wel wat dit betekent voor Arendshof en hoe zien deze plannen er nou uit? Deze en meer vragen proberen we te beantwoorden en te bediscussiëren in de uitzending van Oosterhout Vandaag. Een afvaardiging van het college B&W zal aanschuiven. Daarnaast wordt gesproken met de binnenstadmanager en er wordt gesproken met winkeliers en de Oosterhoutse politiek. Op 27 juni wordt door de gemeenteraad dit dossier besproken. Oosterhout Vandaag wil graag inzicht geven in de feiten rondom dit dossier.

De uitzending van Oosterhout Vandaag op zaterdag 24 juni is toegankelijk voor iedereenen te bekijken op het HEMA-plein in Arendshof. U kunt een kopje koffie drinken bij het Arendsnest en tevens mee praten tijdens dit programma. We hopen u te mogen ontmoeten op de 24e. De uitzending is live van 15:00 uur tot 17:00 uur.

U kunt de ORTS beluisteren via 106.2 FM (ether) of 92.9 FM (kabel) maar ook via www.orts.nl.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.