BE SOCIAL BUY LOCAL

BE SOCIAL BUY LOCAL

Het is zover… het Shop Local gidsje van Oosterhout is vanaf heden verkrijgbaar bij o.a. het VVV, hotels, restaurants, deelnemende winkels en B&B’s in Oosterhout. Shop Local is een initiatief van Heidi Rombouts (ontwerper), Lies Vervooren (Tante Betje) en Laura van der Heijden (Troost en Leut). Het Shop Local gidsje richt zich specifiek op de zelfstandige winkeliers, want die zijn er veel in Oosterhout. Winkels die een positieve bijdrage leveren aan het unieke karakter van Oosterhout en gerund door eigenaars die zich verbonden voelen met de stad. Maar bovenal zijn het winkels die de moeite waard zijn om gezien en ontdekt te worden.

Met de komst van het Shop Local gidsje worden deze vaak unieke en bijzondere winkels letterlijk op de kaart gezet, zodat ze makkelijker gevonden worden. Daarnaast wil Shop Local met de deze nieuwe gids de aantrekkelijkheid van de stad vergroten voor toeristen en dagjesmensen die Oosterhout komen ontdekken. Volg ons ook via Facebook Shoplocaloosterhout.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.