Verkeersschool Willem Verboon dingt mee naar titel ‘de Beste van Nederland’

Verkeersschool Willem Verboon dingt mee naar titel ‘de Beste van Nederland’

Tussen 30 juni 12.00 en 1 augustus 12:00uur doet Verkeersschool Willem Verboon, aan de Damweg in Oosterhout, mee om uitgeroepen te worden tot de Beste Rijschool van Nederland.

“De term Rijschool dekt de lading eigenlijk niet”, aldus Willem Verboon zelf. “Wellicht dat we daarom ook zijn opgevallen tussen alle rijscholen in Brabant. Ons aanbod gaat verder dan de gemiddelde rijschool. Voor alle te behalen rijbewijzen kun je terecht bij ons, maar ook veiligheidscertificaten, opleidingen voor de vorkheftruck en zelfs papieren voor het omgaan met gevaarlijke stoffen”.

Het brede aanbod, de social media activiteiten en goede reputatie hebben ertoe geleid dat de verkeersopleider uit Oosterhout is genomineerd om tegen 11 andere, allen uit een andere provincie, te strijden om de titel ‘De Beste Van Nederland’.

“We zijn gevraagd om onszelf te presenteren door een vlog te maken. Daarin mochten we ons aanbod laten zien. Dit was nog niet gemakkelijk want je hebt maar een minuut”, vervolgt Willem.
Vanaf vrijdag 30 juni gaan de stembussen open en op 2 juli om 16:30u is de vlog te zien op RTL4 Als je de eerste uitzending mist, kun je op 8 en 10 juli de herhalingen bekijken. Op 1 augustus om half één s middags wordt de stand opgemaakt en weten we of we de meeste stemmen hebben gekregen. En natuurlijk roepen we iedereen uit de wijde omtrek op te stemmen. Als je je stem uitbrengt, stem je namelijk op Brabant, op Oosterhout en op Verkeersschool Willem Verboon tegelijk.”

Een groot prijzenpakket verwacht de bescheiden Willem niet. “Het is gewoon erg leuk om erachter te komen of de omgeving en al onze (oud)leerlingen in welke categorie dan ook ons willen steunen. We gaan natuurlijk op onze facebookpagina berichten plaatsen met informatie over het stemmen en gaan er dan voor om iedereen op te roepen te stemmen en te delen”

Om te stemmen ga je op vrijdag 30 juni naar www.rtl.nl/debestevannederland


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.