OOSTERHOUTSE JEANS CENTRE START INZAMELINGSACTIE REFUJEANS VOOR VLUCHTELINGEN Mo…

[ad_1]
OOSTERHOUTSE JEANS CENTRE START INZAMELINGSACTIE REFUJEANS VOOR VLUCHTELINGEN
Modeketen slaat handen ineen met het Leger des Heils

De Oosterhoutse modewinkel Jeans Centre aan Arendstraat 30
is in samenwerking met het Leger des Heils de inzamelingsactie REFUJEANS begonnen. Het doel: zoveel mogelijk tweedehands jeans inzamelen ten behoeve van vluchtelingen in Nederland.

Het Leger des Heils geeft aan dat er een structureel tekort is aan ingezamelde spijkerbroeken. “Jeans zijn slijtvast en dus populair, we merken dat er altijd vraag naar is. Zeker bij mensen met weinig geld, zoals vluchtelingen. Het aanbod, zeker van mannenjeans, is klein want veel mannen dragen hun broek tot aan het klussen aan toe, waardoor deze uiteindelijk niet meer herdragen kan worden door onze doelgroep.”, aldus Jolande Uringa, Manager Communicatie & Public Affairs van ReShare, de afdeling van het Leger des Heils die de textielinzameling doet.

Vanuit het oogpunt van de eigen merkwaarden ‘Vriendschap & lekker in je vel zitten’ wilde Jeans Centre hierop in springen en een steentje bijdragen. Samen met haar klanten wil de onderneming zoveel mogelijk jeans inzamelen via haar stores. Als tegenprestatie ontvangt de klant die een broek inlevert een kortingsbon. Michelle Hendricx, Marketing Manager van Jeans Centre: “We roepen alle bewoners in en rondom Oosterhout op om door de kledingkast te gaan en de spijkerbroeken bij ons te brengen. Wij zullen alles centraal verzamelen en zorgen dat ze bij mensen terecht komen die dit keihard nodig hebben.”

De jeans kunnen tot 31 augustus worden ingeleverd in de Jeans Centre store aan Arendstraat 30 en alle andere Jeans Centre stores in Nederland.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.