Certificaat voor de junior sportcoaches De junior sportcoaches ontvingen een mo…

[ad_1]
Certificaat voor de junior sportcoaches

De junior sportcoaches ontvingen een mooi certificaat van wethouder Robin van der Helm. Zij hebben afgelopen jaar in hun vrijetijd activiteiten van Oosterhout in Beweging (OiB) begeleid. Sportcoach Wessel vond het heel leuk: ‘Ik heb geleerd hoe ik met groepen kinderen moet omgaan. Het allerleukste vond ik om te helpen bij het freerunnen.’ De jonge sportievelingen sloten het jaar af met een door hen zelf bedacht en georganiseerd evenement: de paralympische spelen. Knap werk jongens en meiden!
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.