Wat is er leuker dan in teamverband sporten! Aan de Weststadweg in Oosterhout i…

[ad_1]
Wat is er leuker dan in teamverband sporten!

Aan de Weststadweg in Oosterhout is op sportpark ‘De Contreie’ de voetbalclub VV Oosterhout gevestigd, de club heeft momenteel 650 leden en wil zijn ledenaantal, vooral onder de jeugd, graag uitbreiden.

VV Oosterhout kenmerkt zich als een open vereniging waar naast sportieve prestaties, aandacht voor de omgang met elkaar, het teamgevoel en maatschappelijke betrokkenheid bij de wijken op de voorgrond staan.

Zaterdag 15 juli a.s. organiseren wij in de wijk ‘de Contreie’ een open training voor nieuwe jeugdleden vanaf 11 uur zijn we met trainers en pupillen aanwezig om ouders en kinderen te enthousiasmeren voor het voetbalspel en de club. De training vindt plaats op het trapveldje op de hoek van de Slijpsteen, Steentijd. Dus kinderen, ouders/verzorgers uit de wijken Vrachelen, de Contreie, Houthaven, de Vlindervallei en de Kreek graag ontmoeten wij jullie op 15 juli aanstaande. Tot dan!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.