48 jongerenwoningen op locatie voormalige brandweerkazerne De gemeente is in ov…

[ad_1]
48 jongerenwoningen op locatie voormalige brandweerkazerne

De gemeente is in overleg met Thuisvester over de herontwikkeling van de locatie van de voormalige brandweerkazerne aan het Slotjesveld. Voor deze locatie heeft Thuisvester een plan ontwikkeld voor de realisatie van jongerenwoningen (een- en tweepersoons huishoudens). Aanvankelijk werd gedacht aan een invulling met 40 wooneenheden met bijbehorende parkeerplaatsen op eigen terrein. Inmiddels is het plan gemaximaliseerd en wordt op deze locatie gedacht aan een invulling met 48 wooneenheden, bijbehorende bergingen en parkeerplaatsen. Het college heeft besloten om in principe medewerking te verlenen aan deze plannen.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.