Vrouw aangehouden na brand in woning Donderdagavond 6 juli brak er brand uit in…

[ad_1]
Vrouw aangehouden na brand in woning

Donderdagavond 6 juli brak er brand uit in een woning aan de Vrijheidstraat. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en doet verder onderzoek. Een 65-jarige vrouw uit Oosterhout is aangehouden.

De brandweer rukte rond 20.00 uur uit na de melding dat er brand was ontstaan in een woning in het appartementencomplex. De brand kon snel geblust worden. Vrijdagochtend rond 05.00 uur laaide de brand opnieuw op. De bewoners van enkele appartementen in het complex kunnen niet naar hun woning en worden tijdelijk elders opgevangen. De forensische opsporing doet verder onderzoek naar het ontstaan van de brand.
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.