Fred uit Oosterhout kan naar Amerika dankzij 10.000 euro van BankGiro Loterij E…

[ad_1]
Fred uit Oosterhout kan naar Amerika dankzij 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor de zesenzestigjarige Fred uit Oosterhout. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Onlangs was in het SBS-programma Verzamelkoorts! te zien hoe Fred en zijn partner Guus thuis werden verrast met het goede nieuws.

Fred: “Wat een prachtig nieuws is dit! Van dit mooie bedrag gaan Guus en ik een reis maken door Amerika.”

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.
De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.


[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.