Oosterhoutse Baroniepoort Wethouder Marcel Willemsen en priorin Maria Magdalena…

[ad_1]
Oosterhoutse Baroniepoort

Wethouder Marcel Willemsen en priorin Maria Magdalena van Sint Catharinadal hebben vandaag de derde Oosterhoutse Baroniepoort gebrandmerkt met vier symbolen. Hiermee is deze poort officieel geopend. In totaal zijn er dan tien Baroniepoorten in het gebied van het streeknetwerk gerealiseerd. De Baroniepoort Sint Catharinadal vertelt de ontstaansgeschiedenis van het klooster. Alle poorten samen vertellen het verhaal van onze streek. Alle legendes zijn terug te vinden op de website van het streeknetwerk www.landstaddebaronie.nl en direct te beluisteren via een QR code op een smartphone op de locatie.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.