Vier aanhoudingen na vermoedelijke drugsdeal Oosterhout: De politie heeft afge…

[ad_1]
Vier aanhoudingen na vermoedelijke drugsdeal

Oosterhout: De politie heeft afgelopen nacht vier aanhoudingen verricht in verband met de verdenking van het dealen van drugs. Agenten namen een vermoedelijke drugstransactie waarna de koper en de verkopers werden gearresteerd.

Agenten zagen afgelopen nacht een auto rijden waarvan hen bekend is dat de eigenaar zich mogelijk bezig houdt met het vanuit de auto verkopen van drugs. Ze besloten het voertuig in de gaten te houden. Ze zagen dat in de wijk Slotjes het voertuig stopte. Er werd daarop vanuit de auto iets overgedragen aan een 37-jarige Oosterhouter die bekend staat als drugsgebruiker. Hierop werd besloten deze persoon te controleren. Er werd bij hem een bolletje cocaïne aangetroffen. Hij werd aangehouden en verhoord.

Vervolgens werd de auto op de Hoogstraat aan de kant gezet waarna de drie inzittenden werden aangehouden ter zake de Opiumwet. Achter het stuur zat een 22-jarige man uit Oosteind, verder zaten in het voertuig nog twee Oosterhouters van 21 en 22 jaar. De auto werd in beslag genomen. Bij een van de inzittenden werd ook nog 1475 euro aan contant geld in beslag genomen. Het trio werd vastgezet.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.