Politie arresteert 20-jarige Oosterhouter voor drugsbezit Een 20-jarige Oosterh…

[ad_1]
Politie arresteert 20-jarige Oosterhouter voor drugsbezit

Een 20-jarige Oosterhouter is zaterdag 15 juli 2017 omstreeks 23.55 uur op de Keiweg tijdens een routinecontrole door de politie aangehouden als verdachte ter zake de Opiumwet. Er werden bij hem pakketjes met daarin vermoedelijk harddrugs aangetroffen.

Agenten zagen op de Mathildastraat een auto met redelijk hoge snelheid nabij het horeca concentratiegebied rijden. De dienders besloten een routinecontrole in te stellen en gaven een stopteken. De bestuurder had geen alcohol gedronken. Hij had echter geen rijbewijs of ander identiteitsbewijs bij zich. Agenten wilden een identiteitsfouillering toepassen. Zij zagen net onder zijn broeksband een flinke verdikking en vroegen wat hij daar had. Het bleek te gaan om een tweetal mobiele telefoons en een boterhamzakje met daarin bij elkaar ruim 20 ponypacks en bolletjes met een witte substantie. Het gaat vermoedelijk om cocaïne, maar dit moet een test nog definitief vaststellen. Tevens had hij circa 450 euro aan contant geld bij zich. Hierop is hij aangehouden op de verdenking van het in bezit hebben en dealen van harddrugs

Vervolgens is vannacht zijn woning in Dommelbergen onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. Er werden daarbij verpakkingsmaterialen maar geen drugs aangetroffen. De verdachte is vastgezet. De recherche onderzoekt of hij zich bezig hield met het dealen van drugs. De nacht van vrijdag op zaterdag werden door de politie in Oosterhout ook al drie mannen aangehouden op de verdenking van het dealen van drugs.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.