AC restaurant wordt La Place Restaurant Bij het voormalige AC restaurant aan de…

[ad_1]
AC restaurant wordt La Place Restaurant

Bij het voormalige AC restaurant aan de Beneluxweg in Oosterhout valt op een aankondiging te lezen dat het voormalige AC restaurant omgebouwd gaat worden naar een nieuwe La Place vestiging. De opening van de nieuwe vestiging zal op 18 oktober van dit jaar geopend worden.

In januari van dit jaar werd bekend dat GR8 Investments (een investeringsmaatschappij in handen van van der Valk telgen) de AC Restaurants, waaronder die in Oosterhout, heeft verkocht aan Jumbo Supermarkten.
Het Jumbo concern gaan de voormalige AC wegrestaurants ombouwen naar La Place restaurants.
In november 2016 verworf GR8 Investments de aandelen van het Italiaanse Autogrill.

Voor de medewerkers van het restaurant heeft de overname en ombouw geen negatieve gevolgen. Sterker nog, Marjon Steenbeek van Hart voor Medezeggenschap (H4M), de organisatie die het overnameproces begeleid heeft, stelt desgevraagd: “de medewerkers gaan er eerder op vooruit. Alle eerder opgebouwde rechten gaan mee naar de nieuwe eigenaar. Ook kunnen medewerkers gebruik gaan maken van regelingen die La Place haar medewerkers biedt”.
Steenbeek is erg te spreken over de houding van Gr8 Investments en La Place in dit overnameproces. ‘Medewerkers zijn blij dat er geïnvesteerd gaat worden in de restaurants’.

Voor zover bekend blijft het hotel in handen van GR8 Investments.
Het nieuwe restaurant opent dus op 18 oktober haar deuren.
Er is op dit moment niet bekend of de opening van de nieuwe La Place vestiging consequenties heeft voor het filiaal in Arendshof 2.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.