Boekenbeurs bij ‘t Verzamelpunt Veerseweg Oosterhout Al meer dan 30 jaar zijn z…

[ad_1]
Boekenbeurs bij ‘t Verzamelpunt Veerseweg Oosterhout

Al meer dan 30 jaar zijn ze de plek om de boeken waar u van af wil af te geven; Jan en Willemien Broekhoven. Hun garage aan huis aan de Veerseweg in Oosterhout is een waar paradijs voor bibliofielen. Boeken, boeken en nog eens boeken. Over ieder denkbaar onderwerp is wel een boek te vinden.
Ook meer dan 30 jaar biedt het echtpaar Broekhoven Oosterhout en omgeving iedere zaterdag de mogelijkheid aan boekliefhebbers lekker te komen snuffelen tussen al die boeken om voor een prikkie dat ene boek op de kop te tikken.

Maar één keer per jaar pakken ze groots uit. Dan verandert de oprit van Willemien en Jan in een groots opgezette boekenmarkt. Ze zijn al een hele poos bezig met het categoriseren van alle boeken. Zodat u als bezoeker van de boekenmarkt makkelijker kunt zoeken.
En dit jaar doen Willemien en Jan Broekhoven dat op zaterdag 5 augustus.
Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunt u terecht aan de Veerseweg 43 in Oosterhout.

De bezoeker kan heerlijk grasduinen tussen die honderden op onderwerp gesorteerde boeken. Maar tegelijkertijd kan de bezoeker genieten van al die andere zaken die Willemien en Jan in de loop der jaren verzameld hebben: beeldjes, foto’s, kandelaartjes, kannetjes, klokjes. Opsommen heeft eigenlijk geen zin want in het geval van het Verzamelpunt geldt zeer zeker: er is te veel om op te noemen! En het mooie is: voor iedere mooi hebbedingetje een mooi prijsje.

Zaterdag 5 augustus ’17 vanaf 10.00 uur bij Jan en Willemien Broekhoven van ’t Verzamelpunt aan de veerseweg 43 te Oosterhout. De boekenmarkt duurt tot 17.00 uur


[ad_2]

Source

1 Comment

  1. Beste familie,
    Lekker aan het opruimen geweest met twee volle dozen boeken als resultaat !!
    Wanneer mag ik ze komen brengen ?
    Hoor graag van jullie !

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.