11 t/m 25 augustus Verkeersmaatregelen vanwege (op-afbouw) kermis 2017 11 tot e…

[ad_1]
11 t/m 25 augustus Verkeersmaatregelen vanwege (op-afbouw) kermis 2017

11 tot en met 25 augustus Gedeelte Bouwlingstraat afgesloten
Het gedeelte van de Bouwlingstraat, tussen de kruisingen met de Hertogenlaan en de Dr. Janssenstraat, is van vrijdag 11 tot en met vrijdag 25 augustus voor alle doorgaand verkeer afgesloten. Dit vanwege de stalling van de wagens van de kermisexploitanten.

15 augustus vanaf 18.00 uur Parkeerterrein bij Slotjesveld afgesloten
Vanwege de opbouw van de kermis is het vanaf dinsdag 15 augustus 18.00 uur niet mogelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein bij het Slotjesveld.

16 augustus vanaf 08.00 uur Parkeerterrein bij De Heuvel afgesloten.
Vanwege de opbouw van de kermis mag op het parkeerterrein bij de Heuvel vanaf woensdag 16 augustus 08.00 uur niet meer geparkeerd worden.

16 tot en met 25 augustus Slotlaan en Ridderstraat gedeeltelijk afgesloten
Gedurende de (op- afbouw) kermis zijn de Slotlaan en de Ridderstraat gedeeltelijk afgesloten voor alle verkeer. De Slotlaan is gesloten vanaf het kruispunt met de Van Oldeneellaan/Hertogenlaan tot aan de Heuvel.

De Ridderstraat is afgesloten vanaf de Bouwlingstraat tot aan de Keiweg. De verkeersmaatregelen gelden van woensdag 16 tot en met vrijdag 25 augustus.

Restaurant Zout en Citroen blijft bereikbaar
Restaurant Zout en Citroen op de Ridderstraat blijft via de kruising met de Keiweg bereikbaar.

23 augustus vanaf 18.00 uur Parkeren rondom stadhuis verboden
Het is verboden om op woensdag 23 augustus vanaf 18.00 uur te parkeren op de parkeerplaatsen in de omgeving van het stadhuis. Dit vanwege het afsteken van het afsluitend vuurwerk om 22.30 uur.

Omleiding bussen
Bussen van buslijn 326 en 327 vanuit en richting Breda, zullen tijdens de kermis (18 t/m 23 augustus) een andere route rijden. Voor de halte Slotlaan komt een tijdelijke halte op de Van Oldeneellaan. De route wordt dan Van Oldeneellaan – Antoniusstraat – Ridderstraat – Keiweg – Mathildastraat – busstation. Voor meer informatie kijkt u op www.bravo.info/  


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.