Lucifers doen inbrekers de das om in Oosterhout Drie inbrekers zijn aangehouden…

[ad_1]
Lucifers doen inbrekers de das om in Oosterhout

Drie inbrekers zijn aangehouden mede door een alerte getuige die de politie op tijd waarschuwde.

Een melder zag op camerabeelden dat er twee verdachten bij haar huis waren geweest zaterdag 12 augustus rond 22.00 uur. De mannen legde iets bij de voordeur dat later een lucifer bleek te zijn. Zij vertrouwde het niet en belde de politie. Het vermoeden bestond dat er een inbraak gepland was. Rond 00.15 uur was het zo ver. Twee verdachten liepen over de Pieter Koolenstraat. Tegelijk reed een auto de straat in. Het tweetal stapte in de auto en reed naar de Ridderstraat. Daar sprak de agent ze aan en zag dat twee mannen voldeden aan het signalement dat de melder had doorgegeven. Alle drie de mannen zijn aangehouden. Bij fouillering bleken zij lucifers bij zich te hebben. Daarna kwam een melding binnen van een woninginbraak aan de Pieter Koolenstraat waar ook lucifers waren gebruikt als markering bij de voordeur. De politie is een onderzoek gestart.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.