Hennep geruimd in Breda, Made en Oosterhout In Breda, Made en Oosterhout zijn d…

[ad_1]
Hennep geruimd in Breda, Made en Oosterhout

In Breda, Made en Oosterhout zijn dinsdag 15 augustus jl. drie hennepkwekerijen geruimd. Er werden in totaal 421 planten in beslag genomen en zes verdachten aangehouden.

Breda – Haagweg

In twee ruimten achter een bedrijfsruimte annex koopwoning op de Haagweg in Breda werden 291 hennepplanten aangetroffen. Er was sprake van stroomdiefstal. Er werden twee auto’s in beslag genomen. Er zijn vier verdachten aangehouden.

Made – Plantaanstraat
In een huurwoning op de Plataanstraat in Made werd op de eerste verdieping en op zolder een hennepkwekerij met 93 planten geruimd. Er was sprake van stroomdiefstal.

Oosterhout – Akeleistraat
Op de zolderetage van een huurwoning werd een plantage met 37 hennepplanten in beslag genomen. Ook hier was sprake van stroomdiefstal. De 37-jarige bewoner werd aangehouden.

Prioriteit
Politie, openbaar ministerie en gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennep. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven:

via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

< > via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,
via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.