Groots Spektakel weekend in Oosteind. Het Oosteinds Spektakel wordt dit jaar o…

[ad_1]
Groots Spektakel weekend in Oosteind.

Het Oosteinds Spektakel wordt dit jaar op 1, 2 en 3 september gehouden. Dit jaar heeft de organisatie het weer groots aangepakt met extra veel optredens tijdens de feestavonden en wederom het spectaculaire Auto Blubbering op zondag.

Ook dit jaar barst het eerste weekend van september het feest weer los in Oosteind. Alles uit de kast getrokken om er een groots feestweekend van te maken.

Op de eerste avond, vrijdag 1 september barst het feest los met een Brabantse avond. Alleen artiesten van Brabantse bodem zullen deze avond het podium betreden.
Om 19:00 die avond trapt Vinzzent als eerste artiest af, gevolgd door Matthijs Koning en Django Wagner. Deze avond wordt door Brabants grootste Rock & Loll band de WC Experience spectaculair afgesloten. De feesttent opent deze dag al om 18:30.

Zaterdag 2 september heeft de organisatie gekozen voor 2 grote feestnummers. Als eerste zijn deze avond de mannen van Pater Moeskroen aan de beurt. Met hun aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud.
Meezingen totdat je schor bent, dat kan daarna met de Memphis Maniacs, overal waar ze spelen is het feest. Deze mannen zijn namelijk van alle markten thuis en nemen je mee op hun bizarre reis door de muziekgeschiedenis van de afgelopen decennia. Pop, rock en dancehits gaan samen de blender in en worden omgevormd tot soms bijna niet te volgen medleys
Ook deze dag opent de feesttent om 18:30.

Net als afgelopen jaren zal DJ RoyoR tussen alle optredens door het feestje doorzetten. En dat hij er een feestje van kan maken, dat weten wij inmiddels wel!

De zondag van het Oosteinds Spektakel is de spektakeldag.
Dit jaar wordt er alweer voor de vijfde maal worden gestreden om de titel Brabants Auto Blubber kampioen. Voor degenen die afgelopen jaren gemist hebben hier een korte samenvatting van wat de Brabantse Auto Blubbering inhoud: men nemen een auto, een aanloop en een bak met modder, geef een spurt met gas en kijk hoever je komt. Er worden minimaal vier manches gereden in vier verschillende klassen en uiteraard wordt de baan per manche verzwaard. Diegene met de meeste afgelegde meters is de winnaar. Dat is in een notendop de sport Auto Blubbering.

De Brabantse Auto Blubbering is inmiddels zo’n succes dat deelnemers uit alle windstreken van het land massaal naar Brabant komen om mee te rijden.

Zondag is en blijft de familiedag, een spektakeldag met activiteiten en vermaak voor jong en oud! Daarom is er voor de jongsten onder ons ook dit jaar weer van alles te doen tijdens het KidzSpektakel op zondagmiddag. Zo zijn er verschillende spellen te spelen in de tent waar kinderen met een stempelkaart aan deel kunnen nemen. Hierbij kunnen zij ook prijzen winnen en is er een klein springkussen. De kinderen kunnen geschminkt worden en er is een ballonartiest. Voor de oudere kinderen is er buiten ook een stormbaan en zijn er 3 voetbalveldjes.

Na de autoblubbering is er op zondag nog een feestelijke afsluiting. Sinds 2012 speelt MEUK zijn boerenrock met een Brabants hart door heel Nederland op festivals, in feesttenten, dorpsfeesten, in cafés en alle andere plekken waar ze zitten te wachten op een echte boerenrock show met ballen en waar de tap niet snel leeg is, zoals op het Oosteinds Spektakel!

De entreeprijs voor vrijdag is €10,- in de voorverkoop en €15,- aan de deur. ​
De entreeprijs voor zaterdag is €15,- in de voorverkoop en €20,- aan de deur.
De entreeprijs voor zondag is €7,50,- inclusief 2 consumptiebonnen. Kinderen kleiner dan 120cm mogen gratis naar binnen!

Kaarten voor dit feestweekend zijn te koop bij de volgende verkoopadressen:

Van Dongen – Oosteind, Provincialeweg 30, 4909 AK Oosteind
Kwekerij Loonen, Ekelstraat 10-A, 4909 AR Oosteind
VVV Oosterhout, Torenstraat 8, 4901 EJ Oosterhout.
Bakker Polak, Provincialeweg 203, 4909 AJ Oosteind
Hubo Aarts, Hoge Ham 49, 5104 JB Dongen

Of via de website:

WWW.OOSTEINDSSPEKTAKEL.NL


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.