Autodief komt niet ver Agenten hebben op de Hillenweg een 27-jarige man uit Oos…

[ad_1]
Autodief komt niet ver

Agenten hebben op de Hillenweg een 27-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal dan wel heling van een personenauto.

De auto passeerde op donderdag 24 augustus rond 4.50 uur een politieauto die op de A59 reed. Omdat het kenteken en voertuig niet met elkaar overeen kwamen besloten de dienders de bestuurder een stopteken te geven. De man stopte ter hoogte van Oosterhout, stapte uit het voertuig en stak de snelweg over. Hij verdween de bosjes in en liep van het talud af. Op de nabijgelegen Hillenweg troffen de agenten de man vervolgens liggend in de bosjes aan. Daar is de man aangehouden op verdenking van diefstal dan wel heling. In de auto lag een tas met drugs deze zijn in beslag genomen. Ook de auto is meegenomen voor verder onderzoek. De verdachte zit nog vast.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.