Twee Oosterhouters betrapt op rijden onder invloed De politie heeft afgelopen n…

[ad_1]
Twee Oosterhouters betrapt op rijden onder invloed

De politie heeft afgelopen nacht twee Oosterhouters, een 22-jarige automobilist en een 19-jarige snorfietser betrapt op het rijden onder invloed. Ze moesten hun rijbewijs inleveren. De 22-jarige verdachte sloeg op de vlucht maar werd na een zoekactie alsnog aangehouden.

Agenten reden zaterdag 26 augustus 2017 omstreeks 01.15 uur over de Burgemeester Holtroplaan in de richting van de Slotlaan. Ze zagen een personenauto met hoge snelheid rijden en besloten een controle in te stellen. De bestuurder parkeerde zijn voertuig op de Dr. Janssenslaan. Ze zagen dat hij een ambtshalve bekende van hen was, een 22-jarige Oosterhouter. Ze lieten hem blazen. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. De dienders wilden hem daarom meenemen naar het bureau voor de definitieve ademtest. De verdachte nam echter de benen en rende richting park. Er werd met meerdere eenheden gezocht, waarna hij werd aangetroffen op de Slotlaan, nabij de Huize Limburgstraat. Hij blies aan het bureau 360 ugl, zijn rijbewijs is ingevorderd.

Snorfiets
Een 19-jarige Oosterhouter is afgelopen nacht omstreeks 04.50 uur op de Slotlaan op zijn snorfiets eveneens betrapt op het rijden onder invloed. Hij blies op het politiebureau ook 360 ugl, Ook zijn rijbewijs is ingevorderd.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.