Oosterhout Samen nieuwe politieke partij in Oosterhoutj Idealen geef je niet op…

[ad_1]
Oosterhout Samen nieuwe politieke partij in Oosterhoutj

Idealen geef je niet op

In de afdeling D66 Oosterhout en in de fractie is er sinds begin dit jaar een situatie ontstaan die inmiddels niet meer werkbaar is. Hierdoor zijn zowel Geeta Nanda als haar medefractielid, Maarten Hooijmaijers, uitgesloten van deelname aan de gemeenteraadsverkiezing voor D66 Oosterhout.

“Idealen geef je niet op en dus zoek je een oplossing”, en daarom hebben Geeta Nanda en Maarten Hooijmaijers besloten een nieuwe partij op te richten met de naam Oosterhout Samen. Geeta Nanda stopt als raadslid en draagt haar zetel over aan Maarten Hooijmaijers. Ze wil haar handen vrij hebben om de lijst Oosterhout Samen te trekken voor de Gemeenteraadverkiezing 2018.

In een tijd van polarisatie en individualisering wil Oosterhout Samen dat inwoners samen verantwoordelijkheid krijgen voor hun omgeving, waarbij het gemeentebestuur dit mogelijk maakt. Het maakt niet uit wat je culturele achtergrond is, wat je verdient per maand of waar je in gelooft. Iedereen wil veilig over straat kunnen en dat kinderen in een uitdagende omgeving goed onderwijs krijgen. Iedereen is gebaat bij een goede werkgelegenheid en kansen voor ieder van ons.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.