Dief op bouwterrein aangehouden Een 32-jarige man uit Oosterhout is zondag 10 s…

[ad_1]
Dief op bouwterrein aangehouden

Een 32-jarige man uit Oosterhout is zondag 10 september aangehouden omdat hij bouwmateriaal had gestolen.

Bij de meldkamer kwam rond 23.10 uur een melding binnen van een verdachte situatie bij een bouwterrein aan de Heijligerweg. Daar zou een bestelbus staan en er waren twee personen gezien. Agenten zagen op terrein een man met een rol isolatiemateriaal lopen. De man werd aangehouden. De verdachte verzette zich bij zijn aanhouding waardoor een agent letsel opliep aan zijn hand. Hij is hiervoor behandeld in een ziekenhuis. Er werd tevergeefs gezocht naar de tweede verdachte.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.