TSC wint van Steenbergen (2-1) voor de beker TSC heeft afgelopen dinsdagavond …

[ad_1]
TSC wint van Steenbergen (2-1) voor de beker

TSC heeft afgelopen dinsdagavond prima zaken gedaan door thuis te winnen van Steenbergen. De eerste wedstrijd voor de beker In Philipsland tegen NOAD 67 eindigde in 0 -0. Terwijl Steenbergen haar eerste wedstrijd met grote cijfers had gewonnen van Schijf. Wilde TSC kans maken om verder te gaan in de bekerstrijd dan diende er dus gewonnen te worden van Steenbergen. De wedstrijd die oorspronkelijk op zondag gepland stond was verschoven naar dinsdagavond i.v.m. het overlijden van TSC clubman Marcel Blokdijk . Voor de wedstrijd was er dan ook een moment van stilte om met allen stil te staan ter nagedachtenis aan Marcel. Vooral voor zoon Bas , eerste elftal speler , en aanwezig aan de zijlijn , moeten dit bijzonder zware momenten zijn . Nogmaals wil ik mede namens heel TSC de gehele familie , en het gezin in het bijzonder heel veel sterkte toewensen. TSC speelde deze wedstrijd vandaag op kunstgras om dat de grasvelden niet voorzien van de juiste veldverlichting. De technische staf is nog altijd aan het vogelen en uitproberen wat er met deze selectie allemaal mogelijk is. Ook vandaag weer een heel andere opstelling dan we gewend waren. In de goal Liam van Roon. Achterin Stefan Kops, Devan van Dam, Miquel Dolion, Juul Wouters. Middenveld Marnix van der Velden, Robin van Beijnen, Joey Huisveld. Voor in Joury den Boogert Samuel v/d Haspel en Calvin Clemens. Na de thee kwamen Martijn Schepers , Jari van Helvoort en Sofyan Asrih nog in het veld. Reserve doelman vandaag Danni van Steenhoven . Steenbergen begon aanvallend en kwam uiteindelijk op een verdiende 0-1 voorsprong. Paal en lat verhinderde voor hun een grotere voorsprong. Deed TSC dan niets , jawel , meer even leek het er op dat het jonge team de juiste weg moest vinden. Gaandeweg de eerste helft kwamen de blauw witten op dreef en door een goal van Calvin Clemens werd het verdiend 1-1. Ook TSC wist inmiddels de paal en lat te testen. Na de thee waren er blijkbaar tactisch wat veranderingen neer gezet. TSC was nu ontketend en speelde een prima 2e helft. Met name de supersnelle Joury den Boogert was een ware kwelgeest voor de Steenbergse verdedigers. Hij was het ook die uiteindelijk de winnende en TSC 2e treffer binnen schoot 2-1. Zelfs in de slotminuten kreeg TSC nog diverse kansen om de voorsprong te vergroten maar die kansen werden teniet gedaan. Overigens zou een grotere uitslag gezien de 1e helft ook wel geflatteerd geweest zijn. Zondag speelt TSC de laatste wedstrijd in deze bekerronde en wel uit tegen Schijf. Bij winst is TSC zonder meer geplaatst voor de volgende ronde als NOAD 67 niet weet te winnen van Steenbergen. Mogelijk dat anders het doelsaldo uit gaat maken wie er verder mag. HJ[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.