19 + 20 september militaire oefening in Oosterhout Op 19 en 20 september 2017 v…

[ad_1]
19 + 20 september militaire oefening in Oosterhout

Op 19 en 20 september 2017 vindt er van 08.00 tot 17.00 uur een militaire oefening plaats. Deze oefening is in het kader van training verkenners luchtverdedigingseenheid. Verkenningsploegen voeren detailverkenningen uit voor de ontplooiing van een luchtverdedigingseenheid. Het blijft puur bij de verkenning, dus er is geen luchtverdedigingseenheid en de mogelijke opstellingen worden niet betrokken. Het normale verkeer wordt hierbij niet gehinderd. Privé-eigenaren (bijvoorbeeld boeren) zijn vooraf benaderd en om toestemming gevraagd voordat men het terrein betreedt. Aan deze oefening nemen 8 personen en 2 militaire wielvoertuigen deel. Men verplaatst over bestaande wegen en paden en er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie.

De oefenende troepen staan onder leiding van Commandant Defensie Grondgebonden Luchtverdedegingscommando uit Vredepeel.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.C. Lambooij, Staf Onderofficier Schietbanen & Oefenterreinen, telefoonnummer (040) 266 50 47 of e-mailadres SBenOT13LTBRIG@mindef.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.