Activiteitencentrum De Bunthoef krijgt nieuwe vloer in de hal en grote zaal Va…

[ad_1]
Activiteitencentrum De Bunthoef krijgt nieuwe vloer in de hal en grote zaal

Vanwege de vervanging van de vloer is activiteitencentrum de Bunthoef gesloten van woensdag 20 tot en met zaterdag 23 september.

De diensten van surplus; het spreekuur van de Burgeradviseurs op woensdagmiddag en het spreekuur van de Maatschappelijke begeleiding op donderdagochtend gaan wel door in de Bunthoef in de Hang-out, die via een zij-ingang van het gebouw bereikbaar is. Dit is aangegeven met pijlen.

In activiteitencentrum de Bunthoef organiseren buurtbewoners, verenigingen en clubs activiteiten voor alle leeftijden. Voor de meeste activiteiten is indien mogelijk vervangende ruimte geregeld in activiteitencentra de Slotjes en Dommelbergen. Neem voor meer informatie contact op met Arno Talsma, coördinator van de Bunthoef. Hij is bereikbaar op 06 15366115.

Op maandag 25 september bent u weer van harte welkom in het activiteitencentrum van Oosterhout Zuid!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.