Vol programma in Oosterhout Vandaag op zaterdag In Oosterhout Vandaag op Zater…

[ad_1]
Vol programma in Oosterhout Vandaag op zaterdag

In Oosterhout Vandaag op Zaterdag werd aandacht besteed aan het concert van Amicitia zaterdagavond 30 september in Den Hout. Marina Damen vertelde er enthousiast over. Met Hans en Thecla Beenakkers bespraken we de uitvaartbeurs ‘Wegwijzer laatste reis die zondag van 11.00 t.m 16.00 uur gehouden wordt in de Bussel. De entree is gratis. Er doen 36 exposanten mee.

Mark Graveleyn van Prospects @ Work vertelde over het dagbestedingsproject in de Floralia Tuin. Roos Janssen van de Effent MAVO won in Den Haag de publieksprijs van Pro Demos met haar versie van de troonrede over het zelfstandig procesrecht van tieners bij een scheiding, docent Leon Peeters legde uit dat deelname aan deze wedstrijd is ontstaan vanuit de Tienerpartij waarmee scholieren met politiek kennismaken.

De raadvergadering werd nabeschouwd door Uhro van der Pluijm Groen Links, Walther Hoosemans Gemeentebelangen, Anton Kamps CDA en Jan Peters van de VVD. Er werd onder andere ingegaan op de toekomst van de lokale omroep in het algemeen en die van de ORTS in het bijzonder.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.