28 september officiële ingebruikname 65e AED Op donderdag 28 september a.s. nee…

[ad_1]
28 september officiële ingebruikname 65e AED

Op donderdag 28 september a.s. neemt wethouder Marian Witte om 14.45 uur de 65e AED officieel in gebruik. Deze laatste AED is geplaatst op de parkeerplaats bij de Ridderstraat en de Bredaseweg. Hiermee is Oosterhout met haar kerkdorpen volledig gedekt en is het mogelijk om binnen 6 minuten hulp te bieden aan mensen met een hartstilstand. Hulp binnen 6 minuten is van cruciaal belang om een mensenleven te redden. Jaarlijks worden in Oosterhout 55 tot 75 mensen getroffen door een hartstilstand. Helaas is de aanrijdtijd van hulpdiensten in veel gevallen langer dan 6 minuten.

Parkeerplaats Ridderstraat/ Bredaseweg niet beschikbaar
Op 28 september is de parkeerplaats bij de Ridderstraat/ Bredaseweg vanwege de officiële ingebruikname van de 65e AED autovrij. Er mogen dus geen auto’s geparkeerd staan op deze parkeerplaats.

Meer informatie
Buurtbewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij dit moment. Heeft u vragen over Oosterhout Hartveilig? Mail deze dan naar info@oosterhouthartveilig.nl of kijk voor meer informatie op www.oosterhouthartveilig.nl.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.