Wethouder Marian Witte stelt 65e AED in gebruik Vanmiddag heeft Marian Witte de…

[ad_1]
Wethouder Marian Witte stelt 65e AED in gebruik

Vanmiddag heeft Marian Witte de 65e AED officieel in gebruik gesteld. Hiermee hebben we in Oosterhout een volledige dekking en is het mogelijk om binnen 6 minuten hulp te bieden aan mensen met een hartstilstand. De laatste AED is geplaatst op de parkeerplaats bij de Ridderstraat en de Bredaseweg.

Hulp binnen 6 minuten is van cruciaal belang om een mensenleven te redden. Jaarlijks worden in Oosterhout 55 tot 75 mensen getroffen door een hartstilstand. Helaas is de aanrijdtijd van hulpdiensten in veel gevallen langer dan 6 minuten.

Help jij mee?
Met alleen AED’s redden we het niet. Vrijwilligers zijn voor Oosterhout hartveilig net zo belangrijk. Op de website www.oosterhouthartveilig.nl kun je zien wat jij kunt doen om Oosterhout hartveilig te maken.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.