Afsluiting Van Oldeneellaan tussen kruisingen Spijtenburgstraat en Keiweg Van m…

[ad_1]
Afsluiting Van Oldeneellaan tussen kruisingen Spijtenburgstraat en Keiweg

Van maandag 2 t/m vrijdag 20 oktober is de Van Oldeneellaan tussen de kruisingen Spijtenburgstraat en Keiweg afgesloten.

Nieuwbouw De Baron
Het terrein van het voormalige politiebureau aan de Van Oldeneellaan – Apollostraat – Keiweg – Spijtenburgstraat, wordt momenteel klaar gemaakt voor nieuwbouw van appartementen en grondgebonden woningen. Onder vier straten hier omheen worden de huisaansluitingen op de riolering aangebracht. Hiervoor dienen enkele wegen te worden afgesloten.

Afsluiting
Maandag 2 oktober wordt gestart met het voorbereiden van de riolering op de huisaansluitingen aan de zijde van de Van Oldeneellaan. Hiervoor dient deze straat vanaf de kruisingen met de Spijtenburgstraat en de Keiweg te worden afgesloten voor al het verkeer. Ook beide kruisingen zullen dus afgesloten zijn. Het werkvak heeft een lengte van ongeveer 90 meter. De kruisingen zullen niet langer dan noodzakelijk worden afgesloten en zullen mogelijk eerder vrijgegeven worden dan de genoemde einddatum van vrijdag 20 oktober.

Omleidingen
Doorgaand verkeer zal worden omgeleid via de Antoniusstraat – Ridderstraat – Slotlaan. Vanuit de Van Oldeneellaan blijft het mogelijk om de Bijsterveld (vanuit westen) en de Sint Paulushof (vanuit oosten) te bereiken. De Keiweg ten zuiden van de kruising met de Van Oldeneellaan is te bereiken via de Tempelierstraat – Van Boischotlaan – Spijtenburgstraat – Harmoniestraat.

Fietsverkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de Keiweg – Apollostraat – Spijtenburgstraat – Van Oldeneellaan.

De basisscholen SBO De Wissel en KBS De Biencorf blijven bereikbaar vanuit de zijde van de Slotlaan. Ouders die hun kinderen per auto komen brengen worden verzocht om na het halen en brengen de wijk te verlaten via de Van Polanenstraat – Van Boischotlaan – Tempelierstraat.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.