7 klapper voor TSC in Goirle Pascal Ippel scoort 4 keer voor de blauw witte TSC…

[ad_1]
7 klapper voor TSC in Goirle
Pascal Ippel scoort 4 keer voor de blauw witte

TSC reisde vandaag af naar GSBW in Goirle waar het wilde laten zien dat de thuisnederlaag van een week eerder tegen Bavel een vergissing moet zijn geweest . GSWB , een club waar weinig vooraf over bekend was behalve bij de technische staf van TSC bleek later gezien de uitslag . Een goed gemotiveerd TSC begon helemaal in dezelfde opstelling als die tegen Bavel. Alleen Bas Blokdijk kon er niet bij zijn vanwege andere verplichtingen, in zijn plaats vandaag Pascal Ippel . TSC begon voortvarend en had op alle fronten het betere van het spel op het kunstgras waar TSC in principe geen voorstander van is. Daarom was het des te meer een grote verassing dat GSWB bij een van hun spaarzame uitvallen zelfs op een 1-0 voorsprong kwam binnen 15 minuten. Maar geen probleem, TSC bleef aanvallen , speelde vlot combinatievoetbal maar liet vooralsnog teveel kansen liggen. Toch was daar binnen het half uur de dik verdiende gelijkmaker 1-1 door Pascal Ippel. Even later gevolgd door de 1-2 gescoord door Marnix van der Velden . In ieder geval een mooie ruststand waar te weinig kansen benut waren voor rust , een monsterzege had er ingezeten . Dat zou en ging dus beter worden in de 2e helft. GSWB kwam er niet meer aan te pas na de thee. Pal na rust was het weer Marnix die zijn 2e en voor TSC dus de 1-3 liet aan tekenen. Ook Calvin Clemens die zowat elke wedstrijd scoort liet zijn naam bijschrijven op het scorebord, hij nam de 1-4 voor zijn rekening. Dat daarna Pascal Ippel nog een heuse hattrick liet aantekenen had niemand verwacht . De nieuwkomer bij TSC die vorig seizoen nog bij Almkerk speelde liet even zien dat je met goed 30 jaar en heel veel ervaring nog heel wat kan betekenen voor een club als TSC met louter jeugd in de ploeg. De 3 goals de een nog mooier dan de ander, waren voldoende dus voor de 7 klapper . Een score waar ik zondermeer lang voor terug moet in de geschiedenis boeken om zo’n uitslag van TSC terug te vinden. Met deze royale overwinning heeft TSC in ieder geval de miskleun van een week eerder min of meer recht weten te zetten . De off day van een week eerder moeten we snel vergeten , de competitie voor TSC lijkt nu echt begonnen te zijn . Laten we hopen dat koploper Gilze dat komende week aan de Warandelaan aan den lijve gaat ondervinden. Opstelling TSC : Yannick Millenaar , Stefan Kops, Devan van Dam, Jari van Helvoort, Joey Huisveld, Marnix van der Velden, Miquel Dolion, Jules Wouters, Joury den Boogert, Pascal Ippel en Calvin Clemens. Bij TSC kwamen in de eerste helft Wouter van Steijn voor Miquel Dolion en na de thee Martijn Schepers en Jeroen Martens voor Stefan Kops en Jules Wouters in het veld . HJ[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.