Oosterhouter neergeschoten in Breda Een 32-jarige man uit Oosterhout is in de J…

[ad_1]
Oosterhouter neergeschoten in Breda

Een 32-jarige man uit Oosterhout is in de Jan David Zocherstraat neergeschoten. Het slachtoffer is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD
De politie kreeg op donderdag 5 oktober rond 0.55 uur de melding dat er een schietincident had plaats gevonden. In een woning aan de Jan David Zocherstraat troffen de hulpdiensten een gewonde man aan. Hij was meerdere keren beschoten. Het slachtoffer is behandeld aan zijn verwondingen en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek
De man zou op straat zijn beschoten en is vervolgens de woning in gevlucht. Verschillende getuigen hebben kort na het schietincident een auto horen wegrijden. Ter plaatse is direct een onderzoek gestart dat enkele uren geduurd heeft. Daarbij werd ook een speurhond ingezet.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.